پایگاه فرهنگی مذهبی قرآن و عترت

به پایگاه فرهنگی مذهبی قرآن و عترت خوش آمدید

آموزش ها

یک دقیقه روضه با نوای استاد میرزا محمدی

آخرین نظرات

سوره ضحی استاد احمد شبیب

تعداد بازدید : ۵۱۷

 شیخ محمد احمد شبیب در سال ۱۹۳۴ میلادی در روستای دنریط از توابع دقهلیه مصر به دنیا آمد. زمان ولادت وی مصادف شد با اولین پخش رادیویی صدای شیخ محمد رفعت و همین مساله باعث افزایش اشتیاق پدر در چهت قرار دادن فرزند خویش در راه قرآن گردید.

وی در دو سالگی به مرضی دچار شد که او را با خطر مرگ مواجه گرد. پدر شیخ نذر کرد که چنانچه فرزندش از آن بیماری خلاص شود او را وقف قرآن نماید. شیخ محمد احمد شبیب به اذن خداوند شفا یافت و پدر وی او را روانه مکتب شیخ توفیق ابراهیم گردانید تا به حفظ قرآن و فراگیری تجوید بپردازد.
در سال ۱۹۵۱ به آموزشگاه قرائات الزقازیق پیوست و در سال ۱۹۵۷ با حضور و قرائت در یک محفل عزا که همراه شیخ عبدالفتاح شعشاعی در المنصوره برپا شده بود، رسما به جرگه قراء معروف پیوست.
در سال ۱۹۶۱ دچار التهاب حنجره شد و همین او را از خواندن منع می نمود اما با عناست الهی شفا یافته و از آن پس سیل دعوت بود که جهت شرکت در محافل گوناگون به سوی او سرازیر می شد و در سال ۱۹۶۴ رسما به عنوان قاری رادیو در کنار سایر مشایخ انتخاب گردید. وی در سال ۱۹۷۳ از طرف یاسر عرفات جهت قرائت در مسجدالاقصی دعوت شد و پس از بازگشت به او نشان اولین قاری قرائت کننده در مسجدالاقصی اعطا گردید.
ایشان در سفری به ایران از او در مورد تقلید استاد شحات از ایشان و عدم سبک مستقل از استاد شحات سوال شد.همان طور که میدانید یکی از اصلی ترین و تاثیر گذار ترین استاد شحات احمد شبیب بود.ایشان در جواب گفتند که در منطقه ما یعنی طنطا اکثر قرا به این سبک قرائت میکنند و شحات انور از سرآمدان این سبک هستند.
لازم به ذکر است در چند سال اخیر نیز جهت داوری مسابقات قرآن کریم سفری به جمهوری اسلامی ایران داشته است.وی در سن ۷۸ سالگی جان به جان آفرین تسلیم نمود. روحش شاد و یادش گرامی باد.

 

دانلود تلاوت سوره ضحی - استاد محمد احمد شبیب

 

اَللهُمَ صَلِ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحَمّد و عَجِل فَرَجَهُم

احمد شبیب

دانلود قرائت

قران

با نظرات ارزنده خود ما را یاری کنید (۰)

نظراتی که بصورت خصوصی ارسال می شوند امکان نمایش و پاسخگویی از طرف مدیر را ندارند

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی

ابزار هدایت به بالای صفحه